SPOEDTRANSPORT

Laat Holland Star uw
spoedtransport verzorgen

SPOEDTRANSPORT & FLEXIBILITEIT

Succesvolle spoedtransporten verzorgen is een vak apart. Snelheid is hierbij van groot belang. Wanneer u een spoedzending heeft staat Holland Star razendsnel bij u op de stoep. Onze centrale ligging in Amersfoort en ons grote netwerk zorgen ervoor dat onze koerier vaak vrijwel meteen ter plaatse is.

Bij een spoedtransport is flexibiliteit zeer belangrijk. Wanneer u een zending heeft, staan wij voor u klaar. Ook in het weekend of ‘s nachts. U als klant kunt altijd op ons rekenen. Heeft u naast het spoedtransport nog aanvullende wensen? Geen probleem, Holland Star heeft altijd een passende oplossing. Ons ervaren en geschoold personeel denkt constant met u mee en draagt proactief oplossingen aan.

SPOEDZENDINGEN DOOR HEEL NEDERLAND EN DAARBUITEN

Bij spoedtransport draait het om de juiste instelling, een groot netwerk en goede procedures. Dit hebben wij opgebouwd door jarenlange ervaring. Door onze jarenlange samenwerking met grote vervoerders als DHL, PostNL, TNT Express en GLS kennen wij alle ins en outs van de transportwereld. Hier profiteert u als klant optimaal van.

Door een breed wagenpark kunnen wij voor u verschillende spoedzendingen verzorgen. Kleine zendingen bezorgen wij met onze VW Caddy, voor grotere zendingen maken wij gebruik van Sprinters, bakwagens of vrachtwagens. Zo bent u verzekerd van maatwerk voor uw transport en belasten wij het milieu en uw portemonnee minimaal.

Ook wanneer uw spoedtransport onderdeel is van een complexere levering, bent u bij Holland Star aan het juiste adres. Wij kunnen u ook ontzorgen op andere gebieden als nachtdistributie, opslag of normale koeriersdiensten. Daarbij vinden wij persoonlijk klantcontact en korte communicatielijnen erg belangrijk. Uiteraard zijn wij NIWO gecertificeerd.

MEER WETEN OVER SPOEDTRANSPORTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!