KOERIERS DIENSTEN & OPSLAG

Wij verzorgen uw transport van A tot Z

KOERIERSDIENSTEN & OPSLAG

Holland Star begrijpt hoe belangrijk het is om uw producten op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste oplossing voor uw logistieke uitdaging. Omdat elke organisatie zijn eigen werkprocedures heeft, is de beste logistieke oplossing vaak maatwerk. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen staan hierbij voorop.

Een goede communicatie is essentieel. Daarom is er constant contact tussen u, onze ploegleiders en chauffeurs. Vanuit ons kantoor in Amersfoort verzorgen wij de planning en administratie van onze koeriersdiensten en opslag en hebben wij korte communicatielijnen met ons personeel. Hierdoor zijn wij in staat om snel te schakelen en de klus te klaren zonder dat uw transport stil komt te liggen. Ook als er onvoorziene omstandigheden zijn.

Ons personeel is getraind om oplossingsgericht met u mee te denken. Constante bijscholing vinden wij erg belangrijk, zodoende blijven we voorop lopen in de transportsector. Daarnaast zorgt de ruime ervaring van ons personeel ervoor dat ze weten wat er nodig is om uw goederen op tijd te leveren.

BREDE INZETBAARHEID

Ook een brede inzetbaarheid is belangrijk. Of het nu gaat om een koeriersdienstin de omgeving van Amersfoort of Barneveld, een spoedtransport, nachtdistributie of opslag, Holland Star staat voor u klaar met een passende oplossing.

Bij een brede inzetbaarheid hoort ook een breed wagenpark. Voor kleine koeriersdiensten gebruiken we een VW Caddy. Voor grotere transporten beschikken wij over een Mercedes Vio of Sprinter. Voor de echt grote transporten hebben wij bakwagens die aansluiten op uw transportvraag.

Uw transport of opslag is bij ons gegarandeerd in goede handen.

WILT U KENNISMAKEN MET ONZE AANPAK?
NEEM CONTACT MET ONS OP.