KOERIER ARNHEM

Holland Star is uw
koeriersbedrijf in Arnhem

CENTRAAL & BREED INZETBAAR

Bent u opzoek naar een koerier in Arnhem? Dan bent u bij Holland Star aan het juiste adres. Vanuit Arnhem verzorgen wij razendsnel uw transport.

Arnhem heeft meerdere koeriersdiensten. Waarom dan Holland Star? Wij onderscheiden ons door een brede inzetbaarheid, zowel wat betreft ons personeel als ons wagenpark. Heeft u aanvullende wensen voor bijv. spoedtransport of nachtdistributie? Wij regelen het. Onze koerier brengt niet alleen goederen van a naar b, maar zorgt ook voor een juiste planning en een goede service. Dat alles voor een scherpe prijs.

De Holland Star koerier heeft een uitgebreid netwerk om zo snel en efficiënt mogelijk uw transport te verzorgen. Door goede procedures en een flinke dosis ervaring weet u zeker dat onze koerier uw product veilig naar zijn eindbestemming brengt.

PARTNERS IN ARNHEM

VANUIT ARNHEM NAAR DE REST VAN NEDERLAND

Vanuit Arnhem weten wij binnen één uur al een groot deel van Nederland bereiken. Heeft u een koerier nodig voor een grote afstand? Geen probleem, wij verzorgen dit meteen voor u.

Met behulp van ons uitgebreide netwerk en geoptimaliseerde vervoersprocessen kunnen wij al uw koerierswerk in Arnhem aan. Doordat wij al jarenlang vervoersopdrachten uitvoeren voor grote vervoerders zoals PostNL, DHL, TNT Express en GLS, kennen we de markt goed en bieden wij u maatwerk tegen een scherp tarief.

Daarbij zijn wij altijd betrokken en verantwoordelijk. Er kan immers veel afhangen van het op tijd en in goede staat bezorgen van uw zending. Wanneer wij eenmaal voor u een koeriersdienst hebben verzorgd, dan hebben wij er het volste vertrouwen in dat u vaste klant bij ons wordt en blijft profiteren van onze service en betrouwbaarheid. Holland Star staat klaar om voor u in beweging te zijn!

MEER WETEN OVER MOGELIJKHEDEN IN ARNHEM? NEEM CONTACT MET ONS OP!