KOERIER IN HEEL NEDERLAND

Holland Star is uw
koeriersbedrijf door heel
Nederland

CENTRAAL & BREED INZETBAAR

Bent u opzoek naar een koerier? Dan bent u bij Holland Star aan het juiste adres. Vanuit onze vestigingen verzorgen wij razendsnel uw transport.

Waarom Holland Star? Wij onderscheiden ons door een brede inzetbaarheid, zowel wat betreft ons personeel als ons wagenpark. Heeft u aanvullende wensen voor bijv. spoedtransport of nachtdistributie? Wij regelen het. Onze koerier brengt niet alleen goederen van a naar b, maar zorgt ook voor een juiste planning en een goede service. Dat alles voor een scherpe prijs.

De Holland Star koerier heeft een uitgebreid netwerk om zo snel en efficiƫnt mogelijk uw transport te verzorgen. Door goede procedures en een flinke dosis ervaring weet u zeker dat onze koerier uw product veilig naar zijn eindbestemming brengt.

EEN NETWERK VERDEELD DOOR HEEL NEDERLAND

Zowel voor korte als voor lange afstanden bent u bij Holland Star aan het juiste adres. Wij regelen het voor u!

Met behulp van ons uitgebreide netwerk en geoptimaliseerde vervoersprocessen kunnen wij al uw koerierswerk aan. Doordat wij al jarenlang vervoersopdrachten uitvoeren voor grote vervoerders zoals PostNL, DHL, TNT Express en GLS, kennen we de markt goed en bieden wij u maatwerk tegen een scherp tarief.

Daarbij zijn wij altijd betrokken en verantwoordelijk. Er kan immers veel afhangen van het op tijd en in goede staat bezorgen van uw zending. Wanneer wij eenmaal voor u een koeriersdienst hebben verzorgd, dan hebben wij er het volste vertrouwen in dat u vaste klant bij ons wordt en blijft profiteren van onze service en betrouwbaarheid. Holland Star staat klaar om voor u in beweging te zijn!

MEER WETEN OVER MOGELIJKHEDEN IN NEDERLAND? NEEM CONTACT MET ONS OP!