033-2587614 info@hollandstar.nl

Koerier Barneveld

Holland Star is uw koeriersbedrijf in Barneveld

Voor een betrouwbare en snelle koerier in Barneveld moet u bij Holland Star zijn. Wij opereren al jaren in deze centrale regio in Nederland. Onze koeriersdienst is een onderdeel van ons transportbedrijf waarin wij een brede inzetbaarheid hebben in verschillende transportvormen. Of het nu alleen gaat om een koeriersdienst of ook op spoedtransport, nachtdistributie of opslag, wij regelen het.

Van onze koerier mag u uiteraard verwachten dat deze snel, flexibel en betrouwbaar is. Holland Star gaat echter nog een stap verder: ons zeer ervaren personeel weet wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle koeriersdienst en denkt proactief met u mee. Zo weet u zeker dat uw transport op de best mogelijke manier op de eindbestemming komt.

Vanuit Barneveld naar de rest van Nederland

Door onze centrale ligging vlakbij Barneveld, kunnen wij binnen één uur het grootste deel van Nederland bereiken. Heeft u een koerier nodig voor een grote afstand? Geen probleem, wij verzorgen dit meteen voor u.

Met behulp van ons uitgebreide netwerk en geoptimaliseerde vervoersprocessen kunnen wij al uw koerierswerk in Barneveld aan. Doordat wij al jarenlang vervoersopdrachten uitvoeren voor grote vervoerders zoals PostNL, DHL, TNT Express en GLS, kennen we de markt goed en bieden wij u maatwerk tegen een scherp tarief.

Daarbij zijn wij altijd betrokken en verantwoordelijk. Er kan immers veel afhangen van het op tijd en in goede staat bezorgen van uw zending. Wanneer wij eenmaal voor u een koeriersdienst hebben verzorgd, dan hebben wij er het volste vertrouwen in dat u vaste klant bij ons wordt en blijft profiteren van onze service en betrouwbaarheid. Holland Star staat klaar om voor u in beweging te zijn!

Benieuwd naar onze mogelijkheden en koerierstarieven in Barneveld?