033-2587614 info@hollandstar.nl

Koerier Amersfoort

Holland Star is uw koerier

Bent u opzoek naar een koerier in Amersfoort? Dan bent u bij Holland Star aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging aan de Modemweg in Amersfoort verzorgen wij razendsnel uw transport.
Amersfoort heeft meerdere koeriersdiensten vanwege de centrale ligging. Waarom dan Holland Star? Wij onderscheiden ons door een brede inzetbaarheid, zowel wat betreft ons personeel als ons wagenpark. Heeft u aanvullende wensen voor bijvoorbeeld een spoedtransport of nachtdistributie? Geen probleem, wij zorgen dat het geregeld wordt. Onze koerier brengt niet alleen goederen van a naar b maar zorgt ook voor een juiste planning en een goede service. En dat alles voor een scherpe prijs.
De Holland Star koerier heeft een uitgebreid netwerk om zo snel en efficiƫnt mogelijk uw transport te verzorgen. Tel daarbij op goede procedures en een flinke dosis ervaring en u weet zeker onze koerier uw product veilig naar zijn eindbestemming brengt.

Koeriersdiensten door heel Nederland

Holland Star bezorgt door heel Nederland. Zeker bij een spoedopdracht is het belangrijk dat wij zo snel mogelijk bij de ophaalplaats aanwezig zijn. Onze centrale locatie in Amersfoort zorgt ervoor dat wij binnen een uur in het grootste deel van Nederland kunnen zijn.

Snelheid en betrouwbaarheid zijn van essentieel belang bij een goede koeriersdienst. U moet er blind op kunnen vertrouwen dat onze koerier uw transport tijd aflevert en zijn afspraken nakomt. Onze jarenlange ervaring met het verzorgen van koeriersdiensten helpt hierbij. Wij weten wat er nodig is en wat u als klant van ons verwacht. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Benieuwd geworden wat onze koeriers voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.